redoxpartners.com

Hvorfor ASEA

Redoxpartners er en gruppe mennesker fra hele verden, der har arbejdet i branchen igennem de sidste 25 år i forskellige firmaer.

Fælles for os alle er at vi altid har haft en lidenskab for branchen, dels det at arbejde med mennesker på denne fantastiske måde, man gør i direkte salgs verden, men også at leve på den måde man gør, når man arbejder i branchen.

Igennem de sidste 6 – 8 år har der dog ikke været nogle firmaer, som vi syntes havde det rigtige produkt og den rigtige bonusplan, i mange tilfælde var produktet sekundær og der var kun fokus på pengene.

Vi har fulgt Asea fra dens start tilbage i 2010, vi gik i dialog med dem og fandt en bestyrelse, der arbejdede efter de etiske og moralske regler, vi havde sat op for at starte i branchen igen.

Ligeledes havde de et fantastisk produkt som er hele motoren i firmaet – her tænkes ikke kun på penge men på at kunne hjælpe mennesker først og så kommer pengene i anden række.

Siden vi startede op er vi i gang med at udvide vores netværk globalt, vi er på mindre end et år i følgende lande: USA, Canada, Trinidad & Tobago, Cambodia, Thailand, Estland, Letland, Litauen, Syd Afrika, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Island, Belgien, Holland og Danmark.

Vi arbejder efter et fælles koncept der sikre DIG succes fra den første dag, du starter op som Redoxpartner i vores gruppe.

Hvis du ligesom os har gået og ledt efter et firma der har alt, så skylder du dig selv at bruge 10 min på at høre, om dette koncept og mulighederne ved at starte op i vores gruppe